Bel ons: 050 - 760 04 62

logokortrijkzonwering

  LEES HIER ONS AANGEPAST BELEID RONDOM HET CORONAVIRUS  

Voorzorgsmaatregelen in verband met COVID-19 (Coronavirus)

 

VERMIJD DRUKKE PLEKKEN ZO OOK ONZE SHOWROOM, GRAAG AANVRAGEN EERST VIA DE E-MAIL OF HET OFFERTEFORMULIER MOCHT U TOCH LANGS WILLEN KOMEN IN DE SHOWROOM, BEL ONS DAN OF STUUR EEN E-MAIL NAAR RENE@KORTRIJK.NL OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

Gezien de toenemende dreiging van Corona, de extreme drukte en daarmee toename aan bezoek in de showroom vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk via de e-mail of het offerteformulier te werken. Op deze manier houden we alles veilig en kunt u prijzen en informatie ontvangen. Staat het u aan dan kunnen we een afspraak aan huis of in de showroom maken. 

Wegens de drukte zal het ca. 1 tot 2 weken duren voordat er advies aan huis gegeven kan worden, de levertijden van de producten zijn ca. 10 weken na opdracht. Wij proberen binnen 5 werkdagen te reageren op uw aanvraag.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is van het grootste belang. Onze medewerkers houden zich aan de door het RIVM voorgeschreven hygiëne-maatregelen. Eventuele medewerkers met gezondheidsklachten zijn thuis. Daarnaast zijn extra voorzorgsmaatregelen getroffen als verspreid en / of thuis werken.

Onze showroom is geopend, wij vragen u wel deze niet onnodig te bezoeken.

Natuurlijk willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn zoals u dat van ons gewent bent. Toch vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk contact per e-mail te doen. Een foto van de situatie en plusminus maatvoeringen dragen bij om de situatie te beoordelen. I.v.m. het thuis werken is contact per e-mail daarom voor ons het meest prettig, mocht het nodig zijn dan bent u altijd vrij om contact met ons kantoor op te nemen per telefoon. U ontvang van ons een offerte en op basis daarvan houden wij persoonlijk contact met u en komen bij u langs om de definitie maten op te nemen.

Waar de situatie het toe laat gaan onze monteurs door met monteren, WIJ VRAGEN U VRIENDELIJK OM AFSTAND TE HOUDEN. De meeste werkzaamheden vinden buiten plaats, voor de minimale werkzaamheden die binnen plaats vinden zullen de monteurs voorzichtig omgaan met contact en wij vragen van u (nogmaals) hetzelfde.

Afhankelijk van de voorraden bij onze leveranciers kan het zijn dat de levertijden oplopen, onze planning houdt elke order in de gaten en belt u zodra er ontwikkeling zijn.

We vragen u begrip voor deze maatregelen en wensen u het beste in deze tijden. We kijken ernaar uit u weer onder normale omstandigheden te kunnen verwelkomen!

Zonnige groeten van het team Kortrijk Zonwering

 

Waarom Kortrijk Zonwering?

Kortrijk Zonwering is al meer dan 130 jaar specialist op het gebied van zonwering. Met de kennis en expertise die wij hebben, adviseren wij graag bij het uitzoeken van zowel uw binnen- als buitenzonwering.

Als u hulp nodig hebt voor het vinden van een passende oplossing, horen wij dat graag! Neem contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan