Bel ons: 050 - 760 04 62

logokortrijkzonwering

  LEES HIER ONS AANGEPAST BELEID RONDOM HET CORONAVIRUS  

 

Voor goed onderhoud van zonwering voor bedrijfscomplexen, overheidsgebouwen en meer

 

Na verloop van tijd wordt buitenzonwering vuil en slijt. Dit komt door het gebruik, de weersinvloeden en luchtvervuiling. Vooral bij grote aantallen zonwering is het raadzaam om jaarlijks de zonwering te laten controleren op functioneren en slijtage. Door de grote voorraad onderdelen en het flexibel inzetten van monteurs kan Kortrijk Zonwering Groningen u snel van dienst zijn.

Om uw zonwering in een goede conditie te houden is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Daarom is het aan te raden om uw zonwering minstens 1 keer per jaar te laten controleren. Zo kunnen kleine beschadigingen en storingen gerepareerd worden. Kortrijk Zonwering Groningen levert deze service. 

Tevens biedt Kortrijk Zonwering de mogelijkheid om projectmatig een onderhoudscontract aan te gaan voor uw buitenzonwering. Hierbij kunt u denken aan het volgende, indien nodig kleine onderdelen vervangen, losrakende bouten, moeren en schroeven vastzetten of de afstelling van motoren controleren.

Uitvoering van de werkzaamheden gebeurt zonder onderbreking en inzet van klimmateriaal wordt, tenzij anders aangegeven, verzorgd door Kortrijk Zonwering. Het uitvoeren van de inspectie is niet merk- of type gebonden.

Ieder jaar inspecteren onze monteurs de staat van onderhoud. Wij nemen van te voren contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wanneer tussentijds een reparatie gewenst is dan kunt u een beroep op ons doen en proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 

Waarom Kortrijk Zonwering?

Kortrijk Zonwering is al meer dan 130 jaar specialist op het gebied van zonwering. Met de kennis en expertise die wij hebben, adviseren wij graag bij het uitzoeken van zowel uw binnen- als buitenzonwering.

Als u hulp nodig hebt voor het vinden van een passende oplossing, horen wij dat graag! Neem contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan